Tulang Ikan?

Assalamualaikum. Cinta.

Sebenarnya nak tunjuk je gambar yang dikirimkan oleh officemate merangkap team ai.. Jealous tau sebab dorang pi makan ikan keli lagi. Last 2 weeks dah ke Utara. This week ke utara lagi. Next week dah confirm ke sana lagi untuk migration line SUK Perlis.. -__-" Nampak tak betapa cemburunya ai.. hahaha..

Pic ni dia post dalam group team MOA kami.. Dah la tu.. tinggal tulang je dia post.. Sabar aje la.. Kejam tak? -__-

Last 2 weeks dorang ada gak la tapau kan Roti Canai Terbang.. This week takde pulak ole-ole lagi.. Hahaha.. Ingat ada la Laksa Perlis ke, Ikan Keli ke kan..


Bila la ai nak pi outstation pulak ni ye.. Hurmmmm..

Wassalam..

2 comments: