Segmen 1st Mama

Assalamualaikum. Cinta.

(Klik banner untuk join)

A) Mulakan dengan menepek gambar yang direka khas ini di entry anda. 
B) Linkkan terus ke blog mama lah.. seperti biasa anda selalu buat tu...
C) Jangan lupa follow mama, semuanya seperti biasa juga...
D) Nak buat entry atau tidak mama tak kisah... janji anda join cukup dah..
E) Letak tajuk " Segmen 1st Mama "
F) Like Facebook mama ye, sebelah tu je.. hihi (Takde fb pun takpe)
G) Tinggalkan URL blog anda diruang komen.

Tamat : 30hb September 2013

Wassalam..

15 comments:

  1. gud luck..nnti nk join jugak..insya allah ;)

    ReplyDelete
  2. terima kasih kerana sudi join segmen mama...

    salam perkenalan dari mama..

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan juga mama..
      sama2 n thanks sbb anjurkan.. support each other.. ;)

      Delete
  3. salam..ayu dtg dari segmen yg sama..ada masa nanti singgah la ke blog ayu...tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum...done follow..dri segmen yg sma..jgn lpe follow balik..:)
    http://luahancinta-atul.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html
    selamat bersegmen..:)

    ReplyDelete
  5. #40

    follow dr

    http://zira-aziz.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  6. Salam..singgah dari segmen mama..Done follow sini..
    Jemput singgah dan follow saya jugak yer..=D
    http://farahwahyda.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  7. datang dari segmen yang sama dan follow jugak,nak mintak klik LIKE : LIKE LIKE LIKE ;)

    ReplyDelete
  8. selamat bersegmen.dari segmen yg sama
    http://sekuntumbungazara.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama_8088.html
    follow sini No46
    jemputla follow blog zara nanti ye.time kcih..=D

    ReplyDelete
  9. salam.. singgah & folo sini .. dari segmen yang sama .
    sudi sudi folo Si Ratu Di Hati Si Dia
    http://warnawarnithecolorz.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html
    >__<

    ReplyDelete
  10. singgah dari segmen yg sama..
    http://www.sigadismerah.my/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  11. hi
    http://dhiadirham.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete