Pagi Pagi Lagi...

Assalamualaikum. Cinta.

Ingat dapat la sampai awal as usual pagi ni.. Tapi jam 7.00 am ai still stuck kat federal lagi.. Area PJ pulak tu yang jammed.. Tapi pagi ni memang jammed luar biasa..

Ingatkan kenapa la tadi.. Rupa-rupanya ada lori sampah terbalik kat federal tu.. Jammed dia dari jauh lagi okeh.. Dari Subang lagi dah slow.. Rasanya driver lori sampah tu mengantuk.. Kalau tengok divider tepi jalan tu, agak teruk kena langgar. Lagipun memang tak ada kenderaan lain pun yang terlibat melainkan lori sampah tu.. Lane paling kiri for sure ditutup sebabnya kerja-kerja pembersihan sedang dilakukan.. Kalau sekarang ni maybe dah settle kot.. Tadi pun ai tengok dah tak banyak mana dah yang tinggal.. Nampak gak la lori sampah yang terbalik tu tersadai tepi jalan.. No wonder la..

Tak ada gambar ye sebab tak sempat pun nak snap apa-apa.. Tak pasal-pasal kena saman dengan abang polis trafik yang jaga kat tepi jalan tu.. -__- Dah la ai potong Q tadi, tu pun nasib baik dia tak saman.. Sorry ye abang polis! Hehehe.. ^_^


Hmmm. nak breakfast ape ye pagi ni..??? Lapar... makan je tahu.. Kalau tak diet ni rosak..rosak..

Wassalam..

2 comments:

  1. kne ngorat2 sikit bru x kne saman agaknye hehe

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum. yeker? situ memang tempat jem setiap hari kan :(

    ReplyDelete