Merapu di Pagi Hari

Assalamualaikum. Cinta.

Bangga? Dapat datang awal dari biasa? Okeh.. maybe.. ada la sikit kot.. Pagi-pagi, masuk office, update kat gf-gf yang ai dah sampai office.. Update kat En. Along jugak.. Kang kata lupa nak bagitau dia pulak kan.. Siap dengan location sekali ye untuk semua.. -__- Bukti tu wehh.. Tak lupa update jugak kat jiran tetangga.. Haaa.. itu tak masuk dalam list.. tapi memang suka buat kerja tak berfaedah..kan.. Hahahaha.. Weng di pagi hari memang camtu.. -__-"

Gf kata dia bangga ai datang awal.. Erk! Kalau la diorang tahu kenapa.. 
Eh! Jap! Macam dah bagitau je kat diorang kenapa ai datang awal.. Siap tahan lapar ni wehhh.. datang pepagi buta camni.. 

After Subuh memang terus siap-siap dan gerak.. Terasa macam datang waktu bulan puasa je.. -__- Jam 5.00 pagi dah bangun.. 6 lebih or 6.30 dah keluar rumah.. Tak nampak matahari terbit dah sampai office..

Nak buat macam mana kan.. Duduk lagi jauh-jauh.. Kerja pulak kat tengah kawasan elite yang super duper jammed.. Harusss la tahan.. Kadang-kadang tak tertahan jugak..Menjerit histeria dalam kereta sorang-sorang.. Kalau karaoke dalam kereta tu takpe la lagi.. Balik pun redah benda yang sama lagi.. Sapa tak tekanan wehh.. @_@

Haa.. ni dah kira merapu la ni.. Takde sapa nak layan ai bercakap sekarang ni.. Gf-gf dan jiran sebelah tak sampai lagi ni.. Cakap dengan lappy ni je la.. -__-

Wassalam...


uolsss... datang la awal.. kesian kat iolss ni haa..bercakap sorang-sorang.. gelak sorang-sorang... wuwuwuwuw T__T mau nangis sorang-sorang jugak ni.. Kalau tak jumpa ai kat tempat ai, sila cari ai kat tempat biasa...hahaha.. mau lelapkan mata sekejap.. -__-"

1 comment: