Mencari Kerja

Assalamualaikum. Cinta.

Alhamdulillah.. selamat sampai office awal hari ni. Semalam je la yang lambat. Siap ber"whatsapp" dengan bos inform masuk lambat. Nak kata lambat sangat tu takde la. tapi 10.25 jugak la baru terpacak depan pintu office. 
Oppsss.. Lupa.. Selamat pagi readers.. ^__^ Salam jumaat..

Hari ni keluar awal, so sampai awal. (Wooo..tepuk tangan.. Bukan selalu datang awal ni..) Mengantuk memang tak hengat la kan.. This week ai saje datang awal. Semata-mata sebab parking. Faham-faham je la.. Bekerja di kawasan elite (la sangat) ni, parking takde bumbung and atas tanah (takde simen cantik or jalan tar elok. kalau hujan sure basah) pun dah mahal.. So, memang kena berebut parking and kena bekorban untuk datang awal.. -__-" Jam 7 lebih dah terpacak dah kat sini..

Semalam sampai rumah pun dah 10 lebih.. Lama dah rasanya tak balik lambat.. Bukan ada kerja sangat pun.. Cer tengok apa yang ai buat petang semalam.. Hahahaha..

* ni la kerja extra petang semalam *

Dah lama rasanya tak menulis puisi. Dulu memang ai suka menulis cerpen, sajak or puisi. Dah lama tak menulis rasa kekok pulak.. Time ni tengah mengantuk plus bosan.. Projek tak masuk lagi, so relax sikit la. Tunggu la nanti kalau MAMPU dah keluarkan NTC, time tu boleh la tengok blog ni bersawang.. ^__^ Confirm tak terlawat blog kawan-kawan nanti.. Apa-apa pun ai try curi masa ok? ^__^ Jangan nangis ye kawan-kawan..

Haishhhh.. perut dah bernyanyi macam-macam lagu ni.. Mana la gf-gf ai ni.. Tak sampai lagi.. -__- Please.. cepat sikit.. ai dah lapar ni..

#mood menanti gossip girls dengan penuh lapar sabar..

Wassalam..

No comments:

Post a Comment