Makan.. Makan.. dan Makan..

Assalamualaikum. Cinta.

Update pasal makan je hari ni..

Breakfast : Nasi lemak + Milo Ais..

Lunch : Laksa + Bandung Ais..

Okeh.. nampak tak betapa beratnya ai sekarang..? Makan tak hengat dunia ni.. -__-" Sekarang baru terhegeh-hegeh nak cari mesin penimbang.. T__T Mau nangis airmata darah ni kalau tengok berapa kilo..

Asalnya tak nak lunch ye.. Nak buat camne.. Ajakan rakan-rakan adalah pengaruh yang kuat.. Muahahahaha.. Padahal sendiri mau makan kannn.. Saja tak nak kecewakan kawan-kawan yang mengharap untuk lunch sama..

Malam ni nampak gayanya kena makan roti sajoo la ye.. -__-


#waiting nak chowchinchow ni.. hujan pulak ye.. but ai rasa ai boleh drive kan time time hujan ni? So, sapa nak tumpang sila angkat tangan sekarang... ^__^ Jom balik!

Wassalam..

No comments:

Post a Comment