Hunting For The Red [Part 2]

Assalamualaikum. Cinta.

***Sambungan dari entri ini...

Day 2
27 Sep 2013

Misi pencarian "the red one" diteruskan lagi.. Kali ini location di Midvalley.. Kerana apa? Sebab dekat dengan office.. Muahahaha.. ^__^

Tapi still hanya dapat untuk Hadirah sahaja.. My other stuff tak dapat lagi time ni.. My gf, Wani pun tak beli apa-apa.. Actually kami ni nak beli present.. Belek punya belek tak dapat lagi.. Tak tahu nak beli apa.. Harga tak padan dengan barang pun ye jugak.. Hurmmmm.. -__-"


Lunch dah tentu.. Sebab lapar sangat, lama pulak tunggu teksi that day, makan dulu la jawabnya sebelum ronda-ronda.. That day memang payah betul dapat teksi. Agaknya sebab baru dapat gaji la ni.. Ai bukan apa, malas nak drive ke Midvalley tu sebab parking time-time tengahari Jumaat pulak tu, sure penuh.. Dah pernah terkena sekali, serik terus.. At last keluar tanpa turun dari kereta pun.. cari parking je dah sejam.. Tu yang tak nak drive.. Naik cab lagi senang.. Kan..

* yang ni actually tak termasuk dalam list "the red" pun.. tapi gedik nak beli jugak.. nak jugak letak kat office.. sama kaler pulak tu dengan Wani.. ^__^ *

Balik kerja, still sambung lagi misi pencarian "the red one".. Haha.. Memang tak habis selagi tak sampai harinya.. But malam tu dah settle la cari..

Don't worry.. Next entry ai akan publish apa kaitan hunting for the red ni.. Nantikan ye!

***nak pi makan sat..

Wassalam...

No comments:

Post a Comment