Hunting For The Red [Part 1]

Assalamualaikum. Cinta.

***Entri yang tertinggal...

Day 1
26 Sep 2013

Lagi 2 hari akan tiba hari yang dianti-nanti.. But preparation satu apa pun tak buat.. So, that day ai dah decide nak pi cari jugak.. Berjaya menggoda sorang lagi gf untuk turut serta.. We all ke Shah Alam je.. Tak sure nak cari kat mana.. 

* us - day 1 - hunting for the red *

But pusing punya pusing tak jumpa jugak apa yang dicari.. Kenapa la susah sangat nak cari the red one ni.. My gf dah jumpa salah satu yang dicarinya.. Ai je tak jumpa lagi.. Petang tu after makan-makan, ai hantar my gf Wani ke KTM station.. Dia nak meneruskan pencariannya di Times Square katanya.. Ai pun nak teruskan pencarian ai kat Tesco area rumah je... Takpun nak ke Setia City Mall..

Finally, jumpa jugak apa yang dicari.. The main one harus la merah okeh! But then, ada jugak yang tak jumpa.. Hadirah punya pun takde lagi..

Takpe.. Esok (Jumaat-27 Sep 2013) teruskan pencarian.. Lagipun dah malam.. Kesian kat En. Along kena tinggal lama-lama..

To be continued...

Wassalam...

No comments:

Post a Comment