Double Wedding Today

Assalamualaikum. Cinta.

Before ke wedding tengahari tadi... of course bergambar sakan dulu la kan...

* Mama - Abah *





First wedding - Dewan KKB


 * the pelamin *

 * the pengantin *

Second wedding - Balai Polis Rasa

 * the pelamin *

 * the pengantin *

Okeh... ni bukan la nak promote ke ape ke kan.. Terjumpa G-Zam Sireh Mempelai punya catering kat second wedding ni.. Actually, catering ni yang ai dapatkan khidmatnya dulu time wedding ai.. Abg Nizam still kenal my family lagi.. terharu okeh ^__^ Hadirah siap dapat special gift lagi dari Abg Nizam..

Dari pelamin, baju nikah and sanding, makan, kanopi, make-up and all of it la ai ambil dengan Abg Nizam and Kak Gee ni.. So, teringat pulak wedding ai tu.. First customer dari KKB tau time tu untuk G-Zam Sireh Mempelai..

Lauk yang paling ai suka, ayam masak merah.. Masakan dia lain dari yang lain.. ^__^ Of course la walaupun dah pi first wedding tadi, still makan lagi ye kat second wedding ni.. -__-" Nasib baik pakai skirt and blouse.. Kalau pakai baju kurung moden ni, tak tau nak sorok perut kat mana.. T__T




Balik dari wedding kat Rasa tu, pi Econsave Batang Kali.. Adik nak beli barang sikit.. Esok dia nak balik Melaka dah..


Si Hadirah ni pun apalagi.. Sibuk jugak la nak beli "egg".. Haisshhh..pengaruh internet ni.. -__-" Bising dia "nak egg..nak egg".. Belikan la sebiji.. Dah la mahal okeh -__- Adehh..

Tau pulak tu "egg".. Rajin sangat tengok rancangan dari luar negara tu yang tunjuk pasal "egg" ni.. Kan ada mainan macam-macam dalam "egg" tu yang dia tengok.. But kat Malaysia ni mana ada mainan yang besar-besar and menarik.. dah bukak "egg" tu tadi entah mana dia letak mainan dia tu entah la.. Kecik sangat and kurang menarik bagi ai..

Dah dapat "egg" ni, mintak lagi coloring book.. Setahu kami semua la kan, Hadirah ni, kalau satu benda yang dia nak, satu tu je la dia ambik.. Ni hari ni tak pulak.. -__-" Sampai dua benda dia rembat.. Siap ingat tu ape benda yang dia punya.. Menangis after dah bayar tu tak cukup dia pegang kiri kanan.. jenuh kena cari pulak "egg" dia dalam plastik.. Mujur la tak letak balik tadi.. Ingatkan tadi ai nak letak balik je "egg" dia tu after bagi coloring book tu..


Wassalam..

No comments:

Post a Comment