[Outstation] The Best DimSum Ever

Assalamualaikum. Cinta.


Salam pagi dan selamat bersahur.. me and Kak Izzati selamat sudah bersahur..

Oh ya! Outstation kali ni cuma kami berdua je.. selalunya bertiga.. Kak Ain ada sekali..if part teknikal memang Kak Ain la yang tolong jawabkan.. But today, masak la kami berdua je yang explain and jawabkan dengan customer.. -__-"

Good luck to me and Kak Izzati la today.. siap dah tulis semua benda yang Kak Ain mintak sampaikan..


Haaa..nasib baik time sahur tadi ada jugak dimsum yang Kak Izzati idam-idamkan.. dari semalam dok asyik sebut-sebut.. dapat jugak.. me pun suka jugak dimsum tu.. dulu ingat dimsum ni tak sedap but bila dah rasa kat hotel ni punya, terus jatuh cinta..

#dimsum the best setakat ini kat KSL Hotel & Resort

Okeh.. nak sambung tidur..pagi nanti baru siap-siap nak pi meeting.. -__-" perangai teruk betul kan.. haishhhh...

Wassalam..

No comments:

Post a Comment