[Oustation] Done For This Time..

Assalamualaikum. Cinta.


Alhamdulillah.. selamat sampai Shah Alam petang tadi.. Agak kepenatan.. need a long rest..


Nothing much to share.. Kami meeting di Lembaga Perindustrian Nanas Malaysia.. so far, ok la untuk setelkan part migration untuk Agensi ini.. but start after raya la jawabnya.. tak sempat dah ni..

Yang ni kat bawah ni pulak gift yang kami dapat.. maaf ye pada kawan-kawan seperjuangan yang sepatutnya datang bersama-sama kami tapi disebabkan wrong info yang diserap, maka kami berdua je yang sampai ke sini.. sila tatap je gambar di bawah.. untuk makluman, tak dapat nenas kali ni.. sebijik pun takde apatah lagi sebonet macam tahun lepas.. ^_^


Wassalam..

No comments:

Post a Comment