Kesian Mr. Kacak..

Assalamualaikum. Cinta.

Entri ini adalah kesinambungan entri INI.


Dalam perjalanan balik dari shopping raya untuk Hadirah semalam, terlanggar seekor monyet or beruk (tak perasan sebab dah nak gelap) yang tiba-tiba melompat tengah jalan.. Tak sempat nak break pun..sebab memang tiba-tiba je dah ada kat depan.. tak tahu dia cedera teruk ke tak.. bukan sengaja pun.. memang ngeri jawabnya.. Tapi En. Along kata dia dah lari pergi ke seberang jalan after kena langgar tu.. kesian pulak kat dia.. tapi nak berhenti takut kalau-kalau kumpulan binatang tu ada, naya kami kena serang pulak.. Lagipun time tu dah nak berbuka puasa.. So, rushing sikit la.. memang tak disengajakan..nak buat macam mana.. T__T


Balik rumah, check depan Mr. Kacak.. nah! hilang terus plat number.. bumper depan tu pecah sikit.. pastu belah kiri nak tercabut.. huhu.. nasib baik sikit je.. dah la esok nak ke Johor ni.. -__-"



No comments:

Post a Comment