Alhamdulillah.. 8 Ramadhan Telah Berlalu..

Assalamualaikum. Cinta.

Alhamdulillah.. syukur kepadaMu hari ke-8 Ramadhan masih gagah dilalui dengan jayanya..

Walaupun rasanya agak keji hari ini kerana tidak menampakkan muka di tempat kerja, namun masih punya kesempatan untuk melakukan kerja dari rumah.. Maaf wahai teman kesayanganku andai menyusahkan kamu hari ini.. Apa-apa pun terima kasih! ^__^


Oh ya! Pagi tadi ke site untuk migration sampai tengahari.. Dah alang-alang berada di site hingga ke tengahari, memang tak nampak bayang la jawabnya.. Andaikata perlu ke menara sekalipun, pastinya boleh bertahan 2-3 jam.. Lepas tu, bingkas untuk pulang.. Bukannya sebab apa, cuma nak elak jammed bulan puasa yang melampaui hari biasa.. Parah duduk di kota metropolitan ni..

* En. Kacak mandi bunga kering *

Kasihan En. Kacak saya yang sorang ni.. bermandikan bunga kering hari ni.. Not expected.. Sorry darling!

Buka puasa hari ni, tiba-tiba semangat nak masak sendiri..walaupun simple sahaja.. Terima kasih juga kepada teman kesayanganku yang seorang lagi sebab menceriakan semula hari yang suram dengan kata-kata indah kamu itu.. Don't worry ok!

* simple sebab nak cepat *

 Before tu.. sila jamu mata anda.. nak inter-frame gak kat sini.. 
Good night sayang-sayangku semua.. Love you all.. InshaaAllah jumpa lagi..

* before stress.. *

Please life positively. Appreciate your life. Sabar. InshaaAllah ia akan lebih mudah jika kita mensyukurinya dan usahakan apa yang kurang pada kita..Sure we always with HIM.. -pinjam kata-kata nasihat seorang teman kesayanganku-

1 comment: