Cuti Weekend Lepas

Assalamualaikum wbt & Salam Sejahtera..

Lama dah tak update.. Banyak yang nak diceritakan.. Tapi kekangan masa yang terlampau menyebabkan mood menulis tu menurun.. Bila dah penat, mula la malas nak bukak lappy lagi..dah seharian ngadap lappy..

Oh ye..weekend baru-baru ni we all balik kuale a.k.a. KUALA KANGSAR.. Tengok Atok Sue yang tak sihat..hopefully dia akan sembuh seperti sediakala..


Boleh la tengok muka budak comei tu beraksi dengan Papa dia.. Anak manja Papa la katakan.. Jeles tau sebab dia taknak pon berkepit dengan Mummy dia ni haa.. Manja sungguh dengan Papa dia.. Tak boleh ditegur sikit kelakuan dia tu..mula la nak nangis..

Jalan dah laju dah tapi kalau ada Papa dia, si Hadirah ni taknak berjalan.. Berdukung je.. Nak gi mana-mana dia tunjuk je..

Si Cik Yana ni pulak, konon terror sangat la buang sabut kelapa..baru nak belajar la tu..


Ok la.. Sambung nanti.. Kalau free boleh update lg.. Hehe.. Ni pun tak ramai sangat kat office..mana entah.. Kerja pun tak berapa nak ada ni... Heaven pulak rasa..haha..

Ok..ok..stop..


See ya..

Published with Blogger-droid v2.0.4

No comments:

Post a Comment